Tentang Kami

"We Help Business Owner To Elevate Their Brand Value By Improving Their Product Quality Standard As Per Required By Malaysia Halal Standard And World Food Safety Standard."

Al Barakah Training Solution Tweet

Setelah 11 Tahun

Sejak 2009

Al Barakah Training Solution Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2018 sebagai syarikat perunding dan penyedia latihan.

Pada masa itu, kami telah menjalankan perniagaan latihan dan pengurusan halal sejak tahun 2009 dengan nama Al-Barakah Food Management & Consultancy yang kemudiannya ditukar kepada Al-Barakah Training Centre PLT.

Idea penubuhan Al Barakah telah dicetuskan apabila meramalkan permintaan industri yang tinggi dalam mendapatkan nasihat dan perkhidmatan perundingan untuk aplikasi pensijilan halal dan program keselamatan makanan.

Hari ini, Al Barakah semakin besar dan mengembangkan sayapnya untuk memudahkan usahawan dalam industri makanan halal.

Rekod Prestasi Terbukti

Kami mempunyai reputasi yang luar biasa sebagai sebuah syarikat yang boleh diharapkan dan dipercayai dalam sepuluh tahun kebelakangan dengan kebanyakan pelanggan kami datang dari rujukan.

Sentiasa Menambah Baik

Kami tidak akan berhenti untuk menambah baik segala aspek dalam syarikat dan perkhidmatan kami kerana kami ingin hanya memberikan yang terbaik kepada dunia.

Dipercayai

Sistem latihan kami telah membuktikan komitmen yang mendalam terhadap kepuasan pelanggan, rangkaian dan kualiti perkhidmatan.

Ketelitian

Kami mementingkan ketelitian dalam menghasilkan perkhidmatan kami. Dan ketelitian ini mempunyai nilai yang sangat tinggi kerana ia mengambil waktu yang lama dan kerja yang kuat.

Kejayaan Anda. Misi Kami.

Kami Percaya Dengan Kerja keras Dan Dedikasi

Dengan perkhidmatan latihan & perundingan yang telah kami tawarkan sejak 2009, kami akan terus fokus dalam menyampaikanperkhidmatan kami yang berharga kepada pelanggan kami.

"Team"

Individu yang Cemerlang

We Couldn’t Do It Without Them

Abdul Fazmin

MD

Saiful Abd Rahman

Training Director

Nur Syahirah

Halal Executive

Nur Najiha

Training Coordinator

Abdul Rahman

Food Safety Trainer

Siti Fatimah

Food safety Trainer

Siti Nurnanis

Food Safety Trainer

Nurfatiha Zainal

ISO22000, HACCP, GMP Trainer

Azrin Zawiyah

Food Safety Trainer

Antara Pelanggan Kami